Lettvin middag

Jeg har alltid likt og prøve ut nye oppskrifter som jeg finner enten det er i kokebøker eller på nett. Og jo enklerer å lage, jo mindre skuffelse er det om det ikke faller i smak. Så i går tenkte jeg at jeg skulle prøve en oppskrift jeg snublet over, nemlig fleskepannekake med ost. Lettvint tilbehør til det nybakte brødet jeg lagde tidligere på dagen.



Oppskrift:

200 g bacon i terninger

4 stk egg

5 dl melk

3 dl hvetemel

1 ts bakepulver

0,5 ts salt

2 dl revet ost

3 ss hakket frisk gressløk eller persille

Steik bacon og hell av mesteparten av fette. Visp sammen de øvrige ingrediensene til en jevn røre. Legg baconterningene over i en ildfastform, hell over røra og strø reven ost og persille på toppen.



Stekes ved 225 grader i 25-30 min til den er gyllen og gjennomstekt.



Servert med salat, ferskt brød og strimlet svinekjøtt. Minnet litt om ostesuffle bortsett fra at det smakte mer pannekaker. Lettvin middag til en travel hverdag, men blir nok ingen ny favoritt.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits