Innbakt pizza

Noen ganger er det kjekt med middag som kan forbredes litt på forhånd, spesielt når man skal på jobb seinere på kvelden. Derfor blei det Innbakt pizza på menyen i dag, siden det meste kan gjøres tidligere på dagen.

Pizzadeig:

50 g gjær

3 dl lunkent vann

4 ss olje

4 dl sammalt hvete

4 dl hvetemel

litt salt

Bland det tørre med det våte og elt sammen til en jevn deig. Hev til dobbel størrelse. Mens deigen hever er det lurt å forbrede fyllet. Jeg stekte karbonadedeig og løk, tilsatte tomatpure, mais og litt krydder. Kjevle ut passende emner, legg på ønsket fyll og rull sammen, enten som horn eller slik som bildet.Det er det samme hvordan du ruller de sammen, viktigste er at fyllet ikke renner ut.
La de etterheve i ca.30 minutter og stek de ved 200 grader i ca.15 minutter.

Alltid fint med litt variasjon av pizzaen, og disse er litt mer praktiske å ha med i matpakka hvis det skulle være igjen noen ekstra ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits