Pizza med biff og bernaise

Lørdagskos! :)

Pizza er alltid en suksess på menyen, og kjekt med tanke på at du kan bruke det du har i skapet. Sjøl er jeg veldig glad i pizza og i dag blei det mitt favoritt fyll på.

 

Pizzadeig:

50 g gjær

3 dl lunkent vann

4 ss olje

4 dl sammalt hvete

4 dl hvetemel

litt salt

Bland det tørre med det våte og elt sammen til en jevn deig. Hev til dobbel størrelse og kjevle ut til to like store bunner. La de etterheve mens du forbreder fyllet. Skjær gjerne biffen i strimler og legg i marinade i god tid i forveien, for å få ekstra god smak. Start med tomatpure, sjalottløk, rødløk og purre. Brun biffstrimlene og lag bernaisesaus, og fordel over. Toppes med ost og pizzakrydder.Stekes ved 190 grader i ca.30 minutter og nytes med god samvittighet :) Yum!

Én kommentar

kristin ramberg

21.04.2017 kl.13:19

I oppskriften på nett nå skriver du at man gjerne kan legge biffen i marinade før steking, hva dlags marinade tenker du?

Ragnhild

22.04.2017 kl.11:07

kristin ramberg: jeg lager gjerne en marinade av litt solsikkeolje, biffkrydder, salt og pepper. Så bruk gjerne krydder du liker blandet med litt nøytralolje

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

25, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits