Krydder must!

Jeg har alltid vært glad i krydder og har etterhvert fått en del glass og bokser på krydderhyllene. Og Henrik hadde noen poser som han hadde kjøpt på dyrskun som jeg aldri hadde sett før. Så etter jeg kom inn på kjøkkenet gikk disse fort unna og jeg så fram til å kjøpe flere på neste dyrskun. Men etter litt snoking på nettet fant jeg både nettbutikk og butikker som hadde samme type krydder. Du finner dem til og med på Blaafarveværket. Ikke nok med det men de hadde bokser istedenfor små poser. Så da kan dere jo tro at jeg blei litt gira på å samle. Og jeg blei jo litt ekstra fornøyd når Henrik hadde putta 5 bokser neddi bursdagsgava mi, sånn at samlinga vokste litt fortere. :)

Så da tenkte jeg at jeg kunne dele disse med dere, for det er kanskje flere som ikke har hørt om dem. Men det det beste krydderet jeg har finni så langt ihvertfall og så kjekke fine bokser. Så hvis du er like glad i krydder som meg, burde du stikke innom www.cemo.no og ta en titt :)



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits