Saftige kyllinglår

Det finnes dager du bare vil tilbringe på sofan uten noen spesiell grunn, dager du føler at du kunne klart deg uten mat og dager ingenting frister mindre enn å stå å slave på kjøkkenet. Det siste kommer sjelden hos meg, for jeg elsker å pusle på kjøkkenet. Kjeder jeg meg, så finner jeg på noe å lage enten det er middag, kaker eller godterier. Det er også grunnen til at jeg opprettet denne bloggen, for jeg er litt over snittet glad i å lage mat og face it, det er begrensa hvor mye to personer kan spise iløpet av en dag. Men i dag var det ingenting som frista, personlig kunne jeg klart meg uten middag. Hadde kanskje ikke vært fullt så populært for min bedre halvdel som har styra på ute i hele dag. Så etter å ha stått i lengre perioder med huet langt neddi frysern og leita etter inspirasjon, bestemte jeg meg for å gjøre ting lettvint og fort.

 

Jeg la ferdigstekte kyllinglår i en ildfastform og helte fløte over. Strødde litt forskjellige krydder over og dekket formen med aluminumsfolie. Siden lårene allerde er grillet trenger de bare å varmes i stekeovnen og fløten gir en god stekesjy til saus. Stekes ved 225 grader i ca 20 minutter.

 

Serverte med ris og salat. Kjapt, sunt og ikke minst godt :)

Én kommentar

camilla

24.07.2012 kl.11:11

NAMNAM!

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits