Grillkos :)

Når endelig finværet kommer må man utnytte det på best mulig måte, for man veit aldri hvor lenge det varer.Og det er få ting som frister mer enn å sitte ute i sola og kose seg med god grillmat. Så når sola titta fram i dag var det bare å grave fram grillen og stikke huet neddi frysern for å finne noe fristende grillmat. Resultatet blei marinert beinløst nakkestykke av svin, som etter min smak er en veldig fin erstatning til ytrefilet. Servert med potetbåter, dampede asparges og bernaisesaus.

Mens jeg ventet på at grillen skal bli varm, rulla jeg kjøttet i bacon, noe som gjør at den holder seg ekstra saftig. Delte noen poteter i passe store båter og la i en ildfastform. Så helte jeg olivenolje, salt og hvitløkspepper over. Stekes ved 200 grader i ca.30 minutter.


Og bare for å si det sånn, det blir ikke siste gangen dette havner på grillen for det var knall godt! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits