Karbonader

Noen ganger er det ingenting som frister mer enn en god gammaldags middag, og da er karbonader blandt favorittene. Og siden vi fortsatt har igjen karbonader etter hstens produksjon, er det ogs en veldig lettvin middag. Bare varme karbonadene oglage nsket tilbehr. Og s glad som jeg er i potetstappe er det en selvflge som tilbehr, sammen med brunsaus og litt tyttebr.





Brun saus:

Smelt litt smr og rr inn litt mel, la den bli ganske brun fr du tilsetter kraft til passe tykkelse. La koke mens du smaker til med brunost, flte, creme fraiche og krydder. Bare en fordel om du lager den litt tid i forveien, syns den blir bedre jo lenger den fr sttt p plata.

Potetstappe:

Potetstappe er godt til s mangt og er derfor blandt mine favoritt tilbehr ved middagsbordet. Ogs er det s lettvint, eneste som tar tid er koke potetane og den tida kan man korte mye ned ved dele dem opp i mindre biter. Nr dem er ferdig kokte er det bare mose dem sammen med litt smr og spe med melk til nsket tjukkelse. Jeg pleier alltid ha i litt rmme og/eller creme fraiche for f en rund god smak. Smak til med finhakka purre og nsket krydder. S er den klar til servering.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjre. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter nske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for dele oppskrifter og jeg hper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt p mail, hvis det er noe du lurer p: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits