Forbredelser må til!

Høsten er en typisk tid for forberedelser, da det er da enkelte ressurser er størst. Vi er veldig heldige med tanke på at foreldra mine driver med sau og svigers jakter, slik at vi kan fylle opp frysern både med elgkjøtt og lammekjøtt. Men som alt annet tar slike ting tid. Og når du står der med tilsammen 25 kg farse som skal posjoneres til kjøttkaker og karbonader og steikes, er ikke dette gjort på et lite øyeblikk. Men fy fader å kjekt det er å ha dem ferdige posjonert i frysern, slik at det er bare å varme til middag seinere. Men kan vel si at jeg blei ståanes over steikepanna i noen timer.(Kjekt med skolefri) Så da blei det plenty av både kjøttkaker og karbonader, selv om jeg valgte å fryse ned litt farse også.

Så jeg tror ikke at vi kommer til å sulte med det første. Siden vi hadde ganske mye å ordne, blei den en kanskje lettvin middag. Nemlig karbonadesmørbrød :)


Så etter at farsen var ferdig stekt og fordelt i frysern, var det bare å hoppe videre på neste posjon med kjøtt. Så etter å ha kokt tre kjeler med kraft, pakka ned en halv elg og et lam var det temmelig godt å ta kvelden. Litt stress der og da, men utrolig deilig å ha gjort :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits