Fårikål

Det er viktig å holde på tradisjoner, og jeg prøver å inkludere tradisjonell mat i hverdagen. Og siden det finnes så mye godt, er det ikke vanskelig å holde de gode tradisjonene ved like. Så i går var det fårikål som stod på menyen og siden den skal koke et par timer synes jeg det er greiest å koke den kvelden i forveien slik at det bare er å varme den opp igjen og vips så er maten klar.



Du trenger:

Fårikålkjøtt

Kål

Hel pepper

Salt

Del hodekålen i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte (kjøtt nederst med fettsiden ned). Strø salt og pepper mellom lagene. Hell på vann. Kok opp og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt (til det løsner fra benet), ca. 2 timer.

Fårikålen serveres rykende varm med kokte poteter

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits