Lapskaus

Lapskaus er en fin ta det "du finner middag". For det er egentlig helt opp til deg selv hva du putter oppi kjelen, så lenge det er en blanding av kjøtt og grønnsaker. Jeg skjærte opp poteter, gulrøtter, kålrot, sellerirot og litt purre. Så fant jeg litt forskjellig kjøtt i frysern slik at det ble en god blanding, litt strimla svinekjøtt, litt lammekjøtt og noen kjøttkaker. Det kommer helt ann på hva man har og hva man har lyst på :)

1. Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner.

2. Ha kjøttet i en gryte og hell over vann/buljong. Tilsett grønnsaker og poteter skåret i terninger og la alt trekke på middels varme til alt er mørt.

3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men pass på at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits