Spekemat

Det er ikke mye som slår litt god gammeldags spekemat på en lørdagskveld :)

Enkelt og godt! Bare skjær opp litt forskjellig spekemat, server med flatbrød, potetsalat og eggerøre. Jeg tok spekeskinke, haugpølse, fenalår, elgpølse, rødvinspølse og morrpølse.




Potetsalat:

Kok poteter og la de bli avkjølet før de deles i terninger. Bland 50/50 med rømme og majones, smak til med litt fløte, suragurklake, finhakkede suragurker, salt og annet krydder. Bland i potetterninger til ønsket konsistens og sett kjølig.

Eggerøre:

Visp sammen egg med melk, salt og pepper. Rør inn hakket gressløk og stek på middels varme.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits