Fylt kyllingfilet med bacon

I dag blei det en av mine favoritter til middag, nemlig fylt kyllingfilet med bacon servert med ovnsbakte poteter og bernaisesaus.

Først lager du en liten lomme i kyllingfileten og fyller den med kremost.

Så pakker du den inn i bacon og legger på grillen.

Del potetene på midten og legg i på et brett. Hell olivenolje, salt,hvitløkspepper, urtekrydder og potetkrydder over. Stekes ved 200 grader i ca.30 minutter.

Så godt, så enkelt! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits