Kveldskos :)

Det har blitt litt lite blogging i jula, ikke fordi jeg ikke har hatt tid. Men fordi vi har stort sett vært bedt bort på middag. Men siden året snart er over, har vi tatt oss en "velfortjent daffedag". Så da blir det litt ekstra kos :)

Sjokolademilkshake:

Så godt, så enkelt. Du trenger bare is, melk, sjokolade og litt kakaopulver. Kjører alt sammen i en blender og vips så er det klart :)


Gratinerte nachos:

Legg litt nachos på en tallerken, legg tacokrydret kjøttdeig over og topp med ost, sett i steikeovnen til osten har smelta. Serveres med rømme og salsa.


Grønnsaker og dipp:

Kutt opp agurk, gulrot og blomkål i passe biter. Lag en dipp av rømme, creme fraiche, fløte, sitronsaft, hvitløkspulver, salt, hvitløkspepper, kryddersmør krydder, urtekrydder og pepper. Smak til ønsket konsistens og smak, nytes med god samvittighet :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits