Påskelunsj: skinkepai

 

Siden det er påske og vi har fri, bør man benytte muligheten til å kose seg litt ekstra. Så i dag blei det pai til lunsj :)

Paideig:

♥ 250 g mel

♥ ½ ts salt

♥ 125 g smør i terninger

♥ 2 ss kaldt vann

Kjør mel, salt og smør sammen i foodprocessor til smulekonsistens. Spe med vann og kjør sammen til du kan trykke den sammen til en smidig deig.


Pakk i plast og sett kjølig i minst 30 min.

 Kjevle ut og bre over forma.



Prikk med gaffel og steik ved 190 °C i ca. 15 minutter


Fyll:

♥ 4 egg

♥ ½ boks creme fraichè

♥ gressløk

♥ salt

♥ pepper

♥ urtemiks

♥ revet ost

♥ skinke

♥ spinat

Fyll med skinke, spinat og ost.

Hell eggeblandingen over.


Steik ved 190°C i ca. 30 min.




Dette kaller jeg en god lunsj :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjære. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter ønske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for å dele oppskrifter og jeg håper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt på mail, hvis det er noe du lurer på: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits