Tyrkisk kebab


Jeg er stadig p utkikk etter nye oppskrifter teste ut, og i dag blei det tyrkisk kebab servert med salat, hjemmelaget rmmedressing og nybakt brd. Det blei en enkel, men smakfull middag :)

  • 800 g kjttdeig eller lammedeig
  • 1 stk lk
  • 2 bt finhakket hvitlk
  • 4 ss finhakket bladpersille eller koriander
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • ts pepper
  • 10stk grillspyd

1. Bltlegg grillspyd av tre i minst 1/2 time.


2. Ha alle ingrediensene ifoodprosessoren. Kjr blandingen til en jevn masse. La den st kjlig i ca. 1/2 time.


3. Ta en liten neve kjttfarse om gangen og pakk den rundt spydet i form av en plse.


4. Pensle grillristen fr spydene grilles i dryt 5 minutter. Snu dem slik at de blir jevnt brunet rundt det hele.

S er det bare kose seg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Jeg heter Ragnhild og bor i Sigdal med min kjre. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i matlaging og baking. Etter nske fra noen venniner har jeg opprettet denne bloggen for dele oppskrifter og jeg hper dere kan finne litt inspirasjon her :) Ta gjerne kontakt p mail, hvis det er noe du lurer p: wahlr91@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits