Barbiekake

Som mange av dere allerede vet, har Henrik en lillesøster på 5 år. Og hun har blitt som en søster for meg også. Så når vi skal feire hennes 5 års dag, baker jeg selvfølgelig ei kake. Siden barbier stod høyt på ønskelisten, passet det jo perfekt med en barbiekake. Så da fikk jeg muligheten til å prøve noe nytt, og til å være første gang, vil jeg si meg ganske fornøyd. Da er det bare å håpe på at den faller i smak hos bursdagsbarnet også!

Forma og dukka har jeg kjøpt på ebay, den er riktig nok ikke like eksklusiv som wilton sin, men til en tredjedel av prisen kan jeg akseptere det.  Dette er jo tross alt ikke en kake man lager hver dag.  

Sukkerbrød:

3 egg

132 g sukker

2 1/2 ss potetmel

1 dl hvetemel

1/2 ts bakepulver 

Egg og sukker piskes til luftig eggedosis. Deretter blandes det tørre i.Stekes midt i ovnen ved 165°C i ca. 45 minutter.

Del sukkerbrødet i tre og dynk med ananasjuice.

Pisk krem og bland halvparten med vaniljekrem.

Ha et lag med krem, et lag med rørte jordbær og et lag med vaniljekrem mellom hvert lag.

Ha krem på toppen og rundt kaka slik at den blir jevn før du legger på marsipanlokket. Marsipanen har jeg farget med wiltons konditorfarge rose (jeg liker å farge den dagen i forveien). Og de hvite perlene har jeg limt på med spiselig lim. 

Så da drar vi for å feire Viel og håper at kaka faller i smak! :)

#mat #kake #bursdag #oppskrift #barbie #kos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits