Gratinert taco

Taco er en kjent og kjær middagsrett i de fleste hjem, spesielt i heljene. Og det er jo ikkje rart, for det er jo både godt og lettvint. Kombinasjonen av oppussing og OL førte til en sein middag i går, og da frista det med noe lettvint. Så da prøvde jeg meg på en ny vri på tacoen og det blei overraskende godt :)

Du trenger:

400 g kjøttdeig

1 boks mais

1 glass tacosaus

1 pk lomper

Revet ost

Steik kjøttdeigen, tilsett mais og tacosaus.
Fordel i lompene og ha tacosaus og revet ost over.Steik ved 250°C til osten har smelta.Server med salat, rømme, tacosaus og bønnedipp.Bønnedipp:

1 boks bønner

1 fedd hvitløk

1 ts chilipulver

¼ ts oregano

¼ ts paprikapulver

¼ ts salt

4 ss vann

½ dl fløte

1 tomat

Finhakk hvitløk og ha i kjele med litt olje. stek i 30 sekunder, ha i krydder, og så bønner og vann. la det småkoke til vannet er nesten borte.

Hell på matfløte og bruk stavmikser til ønsket konsistens. Tilslutt tilsetter du en hakket tomat.Enkelt og veldig godt! :)

#mat #middag #helg #oppskriftIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits