Innbakte pølser

I helga hadde vi lillesøstera og lillebroren til Henrik på overnattingsbesøk. Og da passer det jo fint med litt barnevennlig mat som de kunne være med å lage. Derfor lagde vi innbakte pølser til middag.

Ingredienser:

  • 25 gram gjær
  • 3 dl melk
  • 50 gram smør
  • 1/2 ts salt
  • 1-2 ts sukker
  • 500 gram hvetemel
  • En pakke grillpølser
  • Sammenvispet egg eller melk til pensling.


Varm opp melken sammen med smøret i en liten kjele. Melken skal kun bli lunken. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett melkeblandingen, og elt til du har en fin og smidig deig.


Dekk bollen med plast. og la deigen heve i 30-40 minutter.

Del deigen i 10 emner, som du først triller til boller, og så til lange, tynne pølser.

Snurr en deigpølse rundt hver grillpølse, og legg på bakepapirkledte steikebrett.

 

Viel var en ivrig baker og rulla sine egne pølser :)


La pølsene etterheve i ca. 20 minutter.

Pensle med egg og steik ved 230°C i ca. 10 min.

Både morsomt å lage og smaker kjempe godt! :)

#mat #oppskrift #middag #helg #barnevakt

Ingen kommentarer

Terese Hagen

07.07.2014 kl.12:25

Dette skal absolutt prøves ut! Nå ble jeg sulten :D

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

22, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits