Biff Stroganoff med elgkjøtt og kantareller



Når jeg var på Olhovd med Signe i går var jeg så heldig at jeg snubla over litt kantareller. Og da måtte jeg bare benytte muligheten til å lage Biff Stroganoff til middag i dag, for det er knall-godt i seg sjøl, men kantarellene gir den ekstra piffen som gjør det hele perfekt! :)

Oppskrift:

  • 600 g elgkjøtt
  • 2 ss smør
  • 2 ts salt
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 2 løk
  • 3 ss tomatpurè
  • 1 ts paprika
  • 1 boks champinjong
  • en neve kantareller
  • 2 dl seterrømme

Skjær kjøttet i strimler og brun i smør. Krydre med salt og pepper. Fres løken og halve sopp i smør, kok ut panna med vann. Bland alt i en kjele og tilsett tomatpurè og paprika. La det småkoke til kjøttet er mørt, ca. 40 min.

Smak til med ønsket krydder, jeg brukte litt buljongpulver og litt forskjellig krydder oppi for å få mer smak.

Tilsett rømma og server med ris.

Mmmm! Herlig :)

 

#mat #oppskrift #middag #hverdag #helg #kos

Ingen kommentarer

Thea

26.08.2014 kl.22:36

Nam så godt !!

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits