Morsdag!

I mårra er det morsdag og da er det viktig å vise de snille mødrene våre at vi setter pris på dem. Blomster er jo alltid koselig å få, men det er jo ekstra koselig å få noe heimbaka. Derfor lagde jeg disse Brownie cupcakesa med sjokolade fugde frosting i går kveld.SIden jeg har laga disse mange ganger, ligger oppskrifta ligger allerede ute, du finner den her. Denne gangen hadde jeg litt hvit icing color i glasuren for å få en lysere frosting og pyntet med melkehjerter. Så de er en skikkelig sjokoladebombe, og da passer det jo perfekt at både mamma og svigermor er veldig glade i sjokolade.

Når man skal gi bort heimbaka ting er det koselig at de er litt fint innpakka. Disse muffinshusa har jeg kjøpt hos panduro, det eneste som er dumt med det er at det bare er plass til 4 i hver, men da får man heller gi to esker :)

Båndet kan du knyte slik at du får en liten hank å bære i på baksida. Jeg synes i hvert fall eskene er veldig søte! :)

Nå har jeg forresten endelig fått ordna meg både facebook og instagram til bloggen. Følg meg gjerne :) Hverdagskos på facebook og ragnhild_hverdagskos på instagram.

Ha en fortsatt fin helg! :)

#kake #bake #oppskrift #mat #morsdag #cupcakes

2 kommentarer

Iselin Renée

07.02.2015 kl.09:49

De så gode ut :)

Ragnhild

07.02.2015 kl.21:38

Iselin Renée: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits