Olafkake

I går blei Viel feira både med barnebursdag og familiebursdag, og da blei det selvfølgelig bursdagskake. Siden jeg hadde planlagt å lage frostkake med spiselig bilde (men bildet hadde ikkje kommet i posten  på fredagen) Så da lagde jeg ei sjokoladekake i barbieforma mi på fredagskvelden og kryssa alt jeg hadde for at bildet skulle komme med posten på lørdagen. Men det gjorde det selvfølgelig ikkje, så da blei det alternativ pynt i hu og hast istedenfor og resultatet blei denne Olafkaka.

Til denne kaka brukte jeg et firkanta sukkerbrød på 25x25 cm, oppskrift på sukkerbrød finner du her.Til fyll brukte jeg:

  • 1,5 l kremfløte
  • Vaniljekrem
  • ca. 5 dl rørte jordbær

I tillegg trenger du ca. 1 kg marsipan til trekk og pynt. Trinn-for-trinn på hvordan du lager en marsipankake finner du her.

Olaf blei laga i hu og hast, han rakk ikkje tørke engang. Men Viel blei veldig fornøyd og det er det viktigste :)

Bokstaver og snøkrystaller er også laget av hvit marsipan. Oppskrift på Elsakaka jeg lagde i barbieforma skal jeg dele med dere i mårra. Ha en fortsatt fin søndag! :)

Følg meg gjerne på instagram @Ragnhild_hverdagskos eller på facebook.

#mat #oppskrift #frost #kake #bursdag #feire #helg #lørdag #olaf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits