Spidermankake

Nå har endelig ting roa seg litt, jeg er ferdig med bacheloren min og kan endelig påstå at jeg har fått litt fritid! Noe som kommer til å føre til mer baking og mer blogging :)

For ei drøy veke sia fylte Sjur 5 år og det har blitt en tradisjon at jeg baker ei kake til familiebursdagen. Siden superhelter er veldig stas i denne alderen, falt valget på en spidermankake :)

Til denne kaka har jeg brukt:

Del sukkerbrødet i tre og dynk med melk.


Pisk opp vaniljekremen med litt krem. Ha pisket kremfløte, bringebærsyltetøy, bringebær og vaniljekrem mellom hvert lag. Legg en dik med krem rundt hele kaka.

Kjevle ut ca. 700 g rød marsipan mellom plast. Husk at lokket skal være mye større enn kaka for at man skal kunne legge det fint på.Legg på lokket og lag spidernett med svart royal icing (en blanding av melis, eggehvite og konditorfarge).

Lag øyne av svart og hvit marsipan og legg på toppen.


Kaka blei i hvert fall godkjent av bursdagsbarnet og lillebroren til Henrik ville også ha spidermankake til bursdagen sin! Så da blir det flere superheltkaker i sommer :)

#spiderman #spidermankake #hverdagskos #marsipankake #bursdag #5år #bursdag

4 kommentarer

Marthe Dybdahl

25.05.2015 kl.17:10

Dette var et supert fint innlegg og du har en super blogg.Mye bra bilder og innlegg. Ha en super kveld videre! Hadde vært veldig koselig om du tok en tur innom bloggen min :)

Gaski

25.05.2015 kl.18:16

Så kuuuul!

Ragnhild

27.05.2015 kl.21:45

Gaski: Takk :)

Ragnhild

27.05.2015 kl.21:45

Marthe Dybdahl: Takk, det skal jeg gjøre! Ha en fortsatt fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits