Vårruller



Heimlaga vårruller er luksus i en travel hverdag, men hvorfor ikkje lage en stor porsjon og fryse ned? Da har du raske og gode middager når tida eller løsta ikkje strekker til på kjøkkenet. Denne oppskrifta gir ca. 40 vårruller, fem middager her i huset :)

Du trenger:

  • Tjy spring roll pastry (lomper)
  • 400 g kjøttdeig
  • ca. 800 g hodekål
  • ca. 800 g gulerøtter
  • 2 bokser bønnespirer
  • 2 pakker vårrullkrydder (se bilde)
  • nudler (se bilde)
  • Soyasaus
  • Østerssaus
  • Chilisaus
  • 2 egg

Steik kjøttdeigen. Finsnitt kål og rasp gulerøtter. Gi nudler, kål og gulerøtter et oppkok. Sil av og bland nudler, kål, gulerøtter, bønnespirer og kjøtt godt sammen. Ha i krydderet og smak til med sauser. Ta av litt eggehvite til liming og putt resten av egga oppi. Bland alt godt sammen.

Legg litt fyll på hver lompe og rull sammen.


Brett øverste hjørnet over og brett inn sidene. Rull sammen og lim igjen med eggehvite.


Steik i solsikkeolje.

La dem renne av seg på papir.



Server med chilisaus.



Nam! :) Hvis du ikkje bruker alt med en gang, kan du fryse dem ned. Det er da lurt å gjøre før du steiker dem, legg noe imellom så kleber dem seg ikkje sammen.

Krydderet jeg bruker:



Nudlene jeg bruker:



#hverdagskos #hverdag #vårruller #kos #middag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits