Potetsalat

Har du planer om å grille i helga? Eller kanskje du har planer om å kose deg med litt spekemat i sola? Potetsalat kan brukes som tilbehør til så mangt og her har du min beste oppskrift. Det er riktig nok en stor oppskrift og holder til mange! En fin pekepinn er å beregne ca. 200g per person, litt avhengig av hva du serverer.
Til ca. 3,5 kg potetsalat trenger du:

  • 500 g majones
  • 6 dl lettrømme
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 løk
  • 8 ss sylteagurk lake
  • en liten neve finhakkede sylteagurker
  • ½ ts salt
  • 2 epler
  • 1½ kg kokte poteter

Kok poteter og skjær dem i biter. Bland sammen majones, rømme, creme fraiche, løk og eplebiter. Smak til med salt, agurkbiter og agurklake .Rør inn avkjølte potetbiter, potetsalaten er best når den har stått en dag eller to slik at den får satt seg. Derfor er det viktig at den er litt "blaut" når du blander den sammen. Strø litt gressløk eller vårløk over bollen, og sleng sammen en salat så er det bare å fyre opp grillen! :)

#mat #hverdag #grillmat #kos #fredag #oppskrift #middag

Én kommentar

RebeccaHasselgard

17.06.2016 kl.22:00

potetsalat er så yummy! :D

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits