Er du lei brune bananer?



Når du ser de fine gule bananene på butikken er det lett å være litt optimistisk. For bananer er jo så godt og kan brukes til så mangt, de passer like godt i smoothie og pannekaker som på brødskiva. Men det er fort gjort å glemme de litt bort, og de frister ikke like mye når de begynner å bli brune og flekkete. Men fortvil ikke, de kan fortsatt brukes til noe kjempe godt!

  • 1 egg
  • 2 dl sukker
  • 3 brune bananer
  • 3 dl hvetemel
  • ½ ts bakepulver
  • ½ ts natron
  • ½ ts salt
  • ½ ts vaniljesukker
  • 3 ss solsikkeolje

Visp egg og sukker til eggedosis, ha i bananer og rør godt sammen.


Bland inn resten av ingrediensene og visp til en jevn og fin røre.


Hell over i en brødform med bakepapir.


Steik på nederste rille ved 175°C i ca. 50 minutter.

Veldig god som den er, men ekstra god med et litt tjukt lag med smør på! :)



#hverdagskos #mat #oppskrift #kake #lørdag

5 kommentarer

Iselin Renée

25.02.2017 kl.10:55

Jeg pleier å bruke de i smoothie eller til å lage is :)

Victoria Larsen

25.02.2017 kl.11:13

Ser jo kjempe godt ut! :D

Ragnhild

08.03.2017 kl.21:28

Victoria Larsen: Takk :)

idakverkild

25.02.2017 kl.20:15

Så smart! :-D Jeg pleier å lage bananis, da jeg fryser masse is, heehe... :-) Sunn snadder er alltid lurt å ha på lur!

Ragnhild

08.03.2017 kl.21:29

idakverkild: Absolutt! Bananis har jeg aldri prøvd før, det må jeg prøve en gang :)

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

25, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits