Risboller

Med fem og en halv uke igjen til juleaften, er det like greit komme i gang med julebaksten. S hvorfor ikkje starte med en klassiker som kan fryses ned. For jula er ikkje den samme uten noen skikkelige gode risboller.

Ingredienser:

  • 160 g delfiafett
  • 200 g dronning sjokolade
  • 2 egg
  • 2 dl sukker
  • 5 ss kaffe
  • 13-15 dl puffet ris

Smelt delfiafett og sjokolade i vannbad sammen med kaffen, avkjl til romtemperatur. Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i litt og litt av sjokoladeblandingen mens du pisker videre.

 

Vend inn puffa ris og fordel i muffinsformer.

La de st i kjleskapet til de stivner, s er det bare stable de i tette bokser og putte i frysern.

Og de tiner veldig fort, s de er perfekte ta opp hvis du plutselig fr besk eller bare har lyst p noe godt :)

#hverdagskos #jul #julekaker #mat #oppskrift

 

n kommentar

Victoria Larsen

15.11.2017 kl.16:19

S nydelig!!! Disse er kjempe gode :D

Skriv en ny kommentar

Ragnhild

Ragnhild

26, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjre. Jeg elsker lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i hp om inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer p :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits