januar 2015

Skikake

Marsipankake er for mange den typiske bursdagskaka, sånn er det for meg også. Derfor er det en kake jeg har delt med derefør, så hvis du vil haen litt mer detaljert forklaring påhvordan jeg gjør de...

Middag på 15 minutter!

Når jeg har kveldsvakt er det greit med en lettvin middag. For når jeg skal lage middag før arbe, er det veldig greit at det ikkje tar så veldig lang tid. Så i dag har jeg et veldig enkelt middagst...

Oreocupakes

I går hadde jeg en kjempe koselig strikkedate med Mari, og når jeg skal bort liker jeg alltid å ha med meg noe. Og det skal aller helst være noe heimlaga. Såi går bakte jeg cupcakes med oreosmak og...

Polarbrød

Det er få ting som slår nybakt gjærbakst til frokost eller lunsj for den slags skyld. Og det er vel en av de få tingene som er bra med å ha seinvakt, du kan rekke mye på mårran (hvis man kommer seg...

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et klassisk tilbehør på koldtbord og passer utmerket til magert kjøtt som kalkun, kylling og svin. Det passer perfekt som tilbehør til helstekt kalkun sammen med rosenkål og glasert...

Helstekte kalkuner på nyttårsaften

I går feiret vi nyttårsaften sammen med i overkant av 20 av våre nærmeste venner og da stod helstekt kalkun på menyen. Til tilbehør hadde vi brun saus, kokte poteter, ris, dampet rosenkål, glaserte...
Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits