januar 2015

Skikake

Marsipankake er for mange den typiske bursdagskaka, snn er det for meg ogs. Derfor er det en kake jeg har delt med derefr, s hvis du vil haen litt mer detaljert forklaring phvordan jeg gjr de...

Middag p 15 minutter!

Nr jeg har kveldsvakt er det greit med en lettvin middag. For nr jeg skal lage middag fr arbe, er det veldig greit at det ikkje tar s veldig lang tid. S i dag har jeg et veldig enkelt middagst...

Oreocupakes

I gr hadde jeg en kjempe koselig strikkedate med Mari, og nr jeg skal bort liker jeg alltid ha med meg noe. Og det skal aller helst vre noe heimlaga. Si gr bakte jeg cupcakes med oreosmak og...

Polarbrd

Det er f ting som slr nybakt gjrbakst til frokost eller lunsj for den slags skyld. Og det er vel en av de f tingene som er bra med ha seinvakt, du kan rekke mye p mrran (hvis man kommer seg...

Waldorfsalat

Waldorfsalat er et klassisk tilbehr p koldtbord og passer utmerket til magert kjtt som kalkun, kylling og svin. Det passer perfekt som tilbehr til helstekt kalkun sammen med rosenkl og glasert...

Helstekte kalkuner p nyttrsaften

I gr feiret vi nyttrsaften sammen med i overkant av 20 av vre nrmeste venner og da stod helstekt kalkun p menyen. Til tilbehr hadde vi brun saus, kokte poteter, ris, dampet rosenkl, glaserte...
Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjre. Jeg elsker lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i hp om inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer p :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits