oktober 2012

Sjokolademuffins med banan

Bananer er her i huset noe man har lyst p nr man ikke har det og som man glemmer spise hvis man har kjpt det. S da blirdet fort noen som ikke ser s veldig fristende ut lenger, og siden jeg i...

Kringle med vaniljekrem

Etter en god middag smaker det alltid godt med litt stt! S da prvde jeg en ny vri p klippekransen, nemlig vaniljekrem som fyll.Noe som gjorde at den blei en god del strre enn forrige gang. Men...

Lammelr

Det er alltid koselig samles rundt et godt mltid. Og nr Mari og Stian kom p besk for en "dobbeldate" i gr,mtte jegfinne noe ekstragodt servere. Denne gangen blei det lammelr servert med ...

Frikl

Det er viktig holde p tradisjoner, og jeg prver inkludere tradisjonell mat i hverdagen. Ogsiden det finnes s mye godt, er det ikke vanskelig holde de gode tradisjoneneved like. S i gr va...

Karbonader med peppersaus og fltegratinerte poteter

Karbonaner passer til det meste og nr man har dem ferdig i frysern, bare te varme opp, er det ogs en lettvin middag. Sammen med fltegratinerte poteter, peppersaus og smrstekt mais er det en y...

Kjttkaker

Nr jeg var liten var det alltid like stas nr bestemor serverte hjemmelagde kjttkaker nr vi kom p middag. Og smaken er fortsatt like god nr middan str p bordet. For litt kresen som jeg er, s...

Hjemmelagde pitabrd

Jeg synes at alt smaker bedre hvis man lager det fra grunnen av, og pitabrd er intet unntak.    Du trenger:  5 dl lunket vann 50 g gjr 1 ts salt 3 dl s...

Banankake med sjokolade

Siden jeg hadde noen bananer som ikke s like fristende ut lenger, fltes banankake som en bedre lsning enn kaste dem. S da blei det med en ny vri, med sjokolade inni. Oppskrift: 1 egg 2 dl ...

Forbredelser m til!

Hsten er en typisk tid for forberedelser, da det er da enkelte ressurser er strst. Vi er veldig heldige med tanke p at foreldra mine driver med sau og svigers jakter, slik at vi kan fylle opp fr...

Pita pizza

Noen ganger trenger man middag som er ferdig p et blunk, pita pizza er et godt alternativ da. Du bruker rett og slett det du har i skapet og vips s er maten klar. Legg noen pitabrd p et bret...

Klippekrans

N som vi har forelesningsfri p skolen frister alt annet mer enn lekser. S i dag mtte jeg lage et kompromiss med meg selv, bake litt frst og s litt lekser etterp. Klippekrans har jeg fakti...

Super godt in-no-time! :)

Vi har som en tradisjon at hver gang vi har vrt p fest, lager jeg middag nr vi kommer hjem. Og da er det ofte ta-det-vi-finner konseptet. Det var snn jeg lagde dette for frste gang, men det ha...

Karbonader

Noen ganger er det ingenting som frister mer enn en god gammaldags middag, og da er karbonader blandt favorittene. Og siden vi fortsatt har igjen karbonader etter hstens produksjon, er det ogs en...
Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjre. Jeg elsker lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i hp om inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer p :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits