oktober 2012

Sjokolademuffins med banan

Bananer er her i huset noe man har lyst på når man ikke har det og som man glemmer å spise hvis man har kjøpt det. Så da blirdet fort noen som ikke ser så veldig fristende ut lenger, og siden jeg i...

Kringle med vaniljekrem

Etter en god middag smaker det alltid godt med litt søtt! Så da prøvde jeg en ny vri på klippekransen, nemlig vaniljekrem som fyll.Noe som gjorde at den blei en god del større enn forrige gang. Men...

Lammelår

Det er alltid koselig å samles rundt et godt måltid. Og når Mari og Stian kom på besøk for en "dobbeldate" i går,måtte jegfinne noe ekstragodt å servere. Denne gangen blei det lammelår servert med ...

Fårikål

Det er viktig å holde på tradisjoner, og jeg prøver å inkludere tradisjonell mat i hverdagen. Ogsiden det finnes så mye godt, er det ikke vanskelig å holde de gode tradisjoneneved like. Så i går va...

Karbonader med peppersaus og fløtegratinerte poteter

Karbonaner passer til det meste og når man har dem ferdig i frysern, bare te å varme opp, er det også en lettvin middag. Sammen med fløtegratinerte poteter, peppersaus og smørstekt mais er det en y...

Kjøttkaker

Når jeg var liten var det alltid like stas når bestemor serverte hjemmelagde kjøttkaker når vi kom på middag. Og smaken er fortsatt like god når middan står på bordet. For litt kresen som jeg er, s...

Hjemmelagde pitabrød

Jeg synes at alt smaker bedre hvis man lager det fra grunnen av, og pitabrød er intet unntak.    Du trenger:  5 dl lunket vann 50 g gjær 1 ts salt 3 dl s...

Banankake med sjokolade

Siden jeg hadde noen bananer som ikke så like fristende ut lenger, føltes banankake som en bedre løsning enn å kaste dem. Så da blei det med en ny vri, med sjokolade inni. Oppskrift: 1 egg 2 dl ...

Forbredelser må til!

Høsten er en typisk tid for forberedelser, da det er da enkelte ressurser er størst. Vi er veldig heldige med tanke på at foreldra mine driver med sau og svigers jakter, slik at vi kan fylle opp fr...

Pita pizza

Noen ganger trenger man middag som er ferdig på et blunk, pita pizza er et godt alternativ da. Du bruker rett og slett det du har i skapet og vips så er maten klar. Legg noen pitabrød på et bret...

Klippekrans

Nå som vi har forelesningsfri på skolen frister alt annet mer enn lekser. Så i dag måtte jeg lage et kompromiss med meg selv, bake litt først og så litt lekser etterpå. Klippekrans har jeg fakti...

Super godt in-no-time! :)

Vi har som en tradisjon at hver gang vi har vært på fest, lager jeg middag når vi kommer hjem. Og da er det ofte ta-det-vi-finner konseptet. Det var sånn jeg lagde dette for første gang, men det ha...

Karbonader

Noen ganger er det ingenting som frister mer enn en god gammaldags middag, og da er karbonader blandt favorittene. Og siden vi fortsatt har igjen karbonader etter høstens produksjon, er det også en...
Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits