oktober 2013

Ostekake

I sommer fikk min kjære kusine en liten gutt, så i helja var vi så heldige at vi blei bedt i barnedåp. Og til min store glede (som den bakeelskeren jeg er) fikk jeg bidra med ei kake til kakebordet...

Kandiserte epler

Kandiserte epler er noe man ser støtt og stadig i amerikanske filmer, men det er aldri noe jeg har laget eller spist før. Men en gang må jo være den første! Så i går blei det kandiserte epler til l...

Heimlaga lammerull

Heimlaga pålegg er mest vanlig ved juletider nå til dags, men hvorfor ikkje nyte resten av året også? Jeg er så heldig at jeg får et lam hver høst, siden foreldra mine er sauebønder. Så når først h...

Heimlaga eplesaft

Eplesaft er den perfekte løsningen til å få brukt alle eplene i hagan, for da gjør det ikkje noe om eplene har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker. Du kan rett og slett...
Ragnhild

Ragnhild

23, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits