november 2015

Mammas beste sandkaker

Nr jeg var liten kunne jeg ikke skjnne at de voksne kunne like sandkaker. De var jo bare trre og smuldrete. Kan vel si det snn at jeg skjnte hvorfor dem blei kalt sandkaker... S derfor blei ...

Krumkaker

Krumkaker er jul, det er s enkelt som det. Vi lagde det alltid hjemme nr jeg var liten. Og det var alltid stor stas vre med, spesielt hvis jeg fikk ansvaret for krumme krumkakene. Det var tr...

Annes beste medisterkaker!

Som den matentustiasten jeg er, elsker jeg prve andre sine favorittoppskrifter og samler p de oppskriftene jeg kan f. S nr jeg fikk lne den vesle kokeboka til Anne med hennes aller beste op...

Ta tacofredagen til et nytt niv!

Taco er en slager i de fleste hjem, og jeg kan fullt forst hvorfor. Det er jo kjempe godt! :) S hvorfor ikke ta tacoen til et nytt niv med hjemmelaget krydder og hjemmebakte lomper. Det kan vir...

Havreflarn

Havreflarn er farlig godt! Men det er heldigvis ogs veldig enkelt lage, snn i tilfelle du m lage en ny porsjon fr jul :) Ingredienser: 225 g smr 3 dl sukker 6 dl lettkokte havregryn 2...

Mine beste risboller!

Det blir ikkje jul uten risboller. Men ulempen med lage dem s tidlig er at man risikerer mtte lage det flere ganger, fordi dem er s innmari gode! :) Ingredienser: 160 g delfiafett 200 g...

Smultringer

Julen nrmer seg med stormskritt, tenk i dag er det kun en mnd igjen til juleaften! Tida gr s innmari fort og vi gr den travleste tida i mte. Alt som skal ordnes, handles, bakes og vaskes i lp...
Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjre. Jeg elsker lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i hp om inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer p :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits