november 2015

Mammas beste sandkaker

Når jeg var liten kunne jeg ikke skjønne at de voksne kunne like sandkaker. De var jo bare tørre og smuldrete. Kan vel si det sånn at jeg skjønte hvorfor dem blei kalt sandkaker... Så derfor blei ...

Krumkaker

Krumkaker er jul, det er så enkelt som det. Vi lagde det alltid hjemme når jeg var liten. Og det var alltid stor stas å være med, spesielt hvis jeg fikk ansvaret for å krumme krumkakene. Det var tr...

Annes beste medisterkaker!

Som den matentustiasten jeg er, elsker jeg å prøve andre sine favorittoppskrifter og samler på de oppskriftene jeg kan få. Så når jeg fikk låne den vesle kokeboka til Anne med hennes aller beste op...

Ta tacofredagen til et nytt nivå!

Taco er en slager i de fleste hjem, og jeg kan fullt forstå hvorfor. Det er jo kjempe godt! :) Så hvorfor ikke ta tacoen til et nytt nivå med hjemmelaget krydder og hjemmebakte lomper. Det kan vir...

Havreflarn

Havreflarn er farlig godt! Men det er heldigvis også veldig enkelt å lage, sånn i tilfelle du må lage en ny porsjon før jul :) Ingredienser: 225 g smør 3 dl sukker 6 dl lettkokte havregryn 2...

Mine beste risboller!

Det blir ikkje jul uten risboller. Men ulempen med å lage dem så tidlig er at man risikerer å måtte lage det flere ganger, fordi dem er så innmari gode! :) Ingredienser: 160 g delfiafett 200 g...

Smultringer

Julen nærmer seg med stormskritt, tenk i dag er det kun en mnd igjen til juleaften! Tida går så innmari fort og vi går den travleste tida i møte. Alt som skal ordnes, handles, bakes og vaskes i løp...
Ragnhild

Ragnhild

24, Sigdal

Ragnhild heter jeg og bor i Sigdal med min kjære. Jeg elsker å lage mat og bake. Derfor har jeg opprettet denne bloggen i håp om å inspirere andre og dele nyttige oppskrifter. Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail hvis det er noe du lurer på :) wahlr91@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits